Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 22 november 2014

Tidigt igång

Av irmelin - 22 november 2014 13:45

Idag blev det en tidig morgon i stallet då det skulle löshoppas vid 9. Jag och Pila tog ett kortare pass som gick åt rätt håll. Har haft lite motstånd i henne på slutet. Från marken gjorde hon väldigt fina slutor vid hand där jag även kunde hjälpa henne att få med en liten böjning så att ytterbog strävade runt fram.

Uppsuttet red jag för vändningar på ytterbog när vi tappade kontakt och sökning. Annars är väl innerskänkeln det som kan hjälpa till att forma men det satt inte där för oss nu. Påminde mig även om att inte släppa iväg henne framåt med sätet. Red väldigt enkelt med små volter, åttvolt och förvänd volt tillbaka med tänkt uppgång till trav. Fick henne inte riktigt med mig upp men jag lade då fokus på att få ett agerande på min signal och energi. Vet ju att hon kan följa mig i vanliga fall men nu är allt inte riktigt på plats.

Bilden får Torbjörn bjuda på när han provade min barbackasadel. För korta läder som ni ser men det var iaf bekvämt för rumpan ;-)

 
ANNONS
 
johanna

johanna

22 november 2014 16:46

Du har alltid tankar och reflektioner på dina pass... Det borde jag bli bättre på..

http://walkyria.blogg.se

irmelin

23 november 2014 06:34

Annars skulle jag inte utvecklas - tror jag. Ibland kanske jag vrider och vänder på saker för mycket istället för att bara vara och känna. Svår balans...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se