Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 15 november 2014

Ram och uteritt

Av irmelin - 15 november 2014 14:41

Pila var lite spänd idag men med en närmare ram gick det fint i skritten. I traven fick jag däremot lägga övergångar och bara några stegs trav för att hålla ihop. Nu pratar jag inte om korta tyglar utan om att ha Pilas fyra ben, de fyra "hörnen" väl på plats vilket gör att hon håller balansen bättre.

Red ut en halvtimme o nu var det ett tag sen igen så det var mycket att titta på och en hel del tripp o trav. Lade henne i öppnor för att ta bort skjutkraften framåt vilket funkade rätt bra. Hon tycker helt enkelt att det är lattjo lajbans att komma ut o när man sen passerar rinnande gatubrunnar, skrikande järngrindar, vägbyggen med färgstarka skyltar... då är det bra gjort ändå tycker jag. Det går lliksom inte att jämföra med skogsridning som går mycket bättre.

Skönt att komma ut iaf o det blir lika mycket träning ute om inte mer!

Benställning före ridtur ovanför, efter ridtur nedanför.

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

15 november 2014 19:13

Ah strålande uppställning efter passet!

http://walkyria.blogg.se

irmelin

16 november 2014 05:56

Ja visst var det! Har börjat kika mer på det och kom nu ihåg att ta kort :-)

 
Emelie

Emelie

24 november 2014 16:55

Oh, intressant att någon tänker på det! Ser bra ut efteråt! :)

http://mliandersson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se