Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2014

Fortfarande besviken

Av irmelin - 29 oktober 2014 08:49

Besvikelsen från Rotbrunna sitter kvar än...hade sett fram emot dansande hästar med stora gångarter, men upplevde det totalt motsatta. Jag tvivlar inte på att en mycket duktig ryttare som rider dem ofta kan plocka fram det där, men som lektionshästar funkade de inte. Iaf inte för oss.

Teorin och Camilla Lindgren var dock positivt, kunnig och tydlig. Några tankar...öva upp ditt svaga ben/bäcken genom att börja gå med "fel" fot. Vrid din svanskota i sadeln istället för att föra höfterna, det gav mindre spänning. Att rida hästen i varje steg. ..den ska jag fundera på. Tänk manke upp och fram för friare gångarter, kom ihåg att släppa fram handen. I vänster varv ska tjocka delen av hästhalsen utåt för den vänstersneda hästen. I höger varv flytta rumpan utåt för att ta fatt på inner bak. Inga överböjda hästar - redan check. Blixtlåset på jackan rakt över hästen, ingen velodromridning.

Blev iaf förtjust i fyraåriga Flamenco. ..till salu för en massa pengar.

Längtar efter Pila ?

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

29 oktober 2014 11:39

Tråkigt att du blev besviken.

http://walkyria.blogg.se

irmelin

29 oktober 2014 12:22

Kul att du läser mina få inlägg :-) Ja det var inte alls vad jag hade förväntat mig. Känner att jag skulle behöva rida andra hästar av den typen för att få en mer sann bild. Just nu känns det som att rasen lusitano är som vilken annan som helst o jag trodde det skulle finnas en wow-faktor där.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se