Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2014

Fint pass

Av irmelin - 4 oktober 2014 20:10

Idag fick jag och Pila ett sånt fint ridpass där hon var följsam och lättflyttad. Hon trivs väldigt bra med att röra sig på böjda spår över hela ridbanan med ständiga omböjningar.

Fick bort henne fint från inner och den runda känslan med stadig yttersida infann sig där hon väntar in mig. Checkade av skolorna på volt och samlade något steg på rakt spår. Det är betydligt enklare att samla i höger varv, i vänster orkar inte vänster bak kliva in under lika bra.

I travarbetet tänkte jag uppgångar och rullade sen på när hon var förberedd. Testade gränsen för traven o vände genom volten på kortsidan. Med fokus på att balansera henne så fick vi riktigt fina åttvolter som gjorde att Pila själv höjde framdelen och började trampa in mot tyngdpunkten i trav. Riktigt kul att känna på! Hon blir maffig damen ;-)

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

4 oktober 2014 22:41

Härligt, alltid lika vacker.

http://walkyria.blogg.se

irmelin

5 oktober 2014 06:22

Det är hon sannerligen! Kul att se dig rida Velina :-) Hur är hon i jämförelse med fröken parfymhäst?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se