Irmelin - den starka

Alla inlägg under juni 2014

Av irmelin - 6 juni 2014 22:00

Förutom allt dom ska göras varje dag har jag hunnit gräva bort gräs, kratta ut jord och så en marktäckare ovanför odlingdlådorna. Sen blir det kantsten på båda sidor. Passade även på att halma jordgubbarna nu när de små grynen börjar titta fram!

Får ju inte glömma makens duktiga arbete på fasaden!

ANNONS
Av irmelin - 6 juni 2014 13:51

Älskar Hortensia och hur fin var inte denna?!

ANNONS
Av irmelin - 5 juni 2014 19:19

Äntligen hittade jag ett par värdiga ersättare till mina svarta totalt kaputta plastskor. Ett par lila snyggingar till priset av 40 spänn på Dollar. Blev dessutom en söt skylt till Lisens rum och ett block som kommer väl till pass inför den kommande hösten på mitt nya jobb! Riktigt längtar faktiskt :-)

Ta kort på oss mamma! I väntan på maten.

Av irmelin - 5 juni 2014 19:14

Ridit fina Emelie idag med fortsatt tänk kring bogarna, alltså känna in hur jag behöver ändra min kropo för att vi ska finna balans och linjering. Fick känslan av att Emelie inte riktigt tror på sin egen förmåga och därför blir det lite halvhjärtat. Med halter och massor av beröm hittade jag det där jag letat efter, att hon själv börjar våga ta i och testa sig fram. Kul!

Av irmelin - 4 juni 2014 12:47

Ibland blir det inget gjort och som idag massor. Efter Jacobs lämning har jag och Lisen besiktigat bilen, varit på verkstaden och fått nya lampor, en sväng på Ica, till besiktningen igen pga EN fånig lampa, sen till zoo-butiken för att klippa klorna på kaninerna, vattnat sådden, tagit in rabarber för pajbakning och nu har vi även ätit lunch. Rätt bra jobbat tycker jag!

Av irmelin - 4 juni 2014 09:18

Imorse hade jag sällskap på toaletten. "Mamma, jag vill bara fråga dig en sak. När vi drar ut spik ur brädorna och lägger dem i hinken och sen måste vi gå in en stund...." Inte vet jag vad frågan var men det var ju trevligt att slippa sitta själv ;-)

Av irmelin - 3 juni 2014 15:32

Idag har tänderna fått sig en omgång hos tandläkaren, dyrt och smått hjärtbultande men nu är jag hel igen.

Belönade mig själv med lite shopping, kjol, nagellack, klänning på rea och en tunn ridtröja. Riktigt nöjd!

Sen hade mitt nya mobilfodral kommit på posten. Lite tjejigare än vad jag normalt omger mig med men vad sjutton.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se