Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 15 maj 2014

Om Pila fått välja. .

Av irmelin - 15 maj 2014 19:01

...hade vi gått till björkarna idag också. Hon var på väg dit när vi klev ur stallet och ni skulle sett hennes positiva uppsyn när hon mötte mig i hagen. Gårdagen var KUL!! Med facit i hand skulle jag ju lyssnat på henne. Typiskt mänskligt att köra på sin egen plan där jag dukat upp ridbanan med material.

Pila verkade dock förlåta mig för när jag promenerade förbi med barnen lite senare kom hon lika glatt fram igen :-)

 
ANNONS
 
Irene

Irene

15 maj 2014 22:20

Hästarna är så roliga när dom visar så tydligt vad dom tycker eller förväntar sig! Inte alltid så bra när man ser deras ledsna min över att inte få fortsätta beta gräs i all evighet, haha!

sv: ja det var roligt med kurs! :)
När man tittar på det så förstår jag verkligen att tränarna vill att det händer saker, tydligt, när man ber om något. Fast ibland tycker jag det känns konstigt att "säga åt" eller åtminstone verkligen få övertala, när det är en situation som man vet att man inte gett förutsättningarna för riktigt, eller att det hade kunnat vara lättare i andra sammanhang. Man tappar ju lite av den egna bjudningen och fina svaret på hjälperna på det viset. (Som nu då när jag kände att JAG hade jättesvårt att hänga med och inverka rätt.)
Samtidigt som ska man göra något så är det bättre att göra ett riktigt försök än något halvdant, och prova tänja på gränserna emellanåt. Försöker hitta något mellanting hemma så man varvar jobbigt/svårt med glida runt och mest ha trevligt! ;)

http://tabbe.blogg.se

irmelin

17 maj 2014 06:45

Ja man känner sig lite osjyst om man kräver mer än vad man tror funkar när allt inte är på plats. Samtidigt pratas det om att våga rida i det svåra, vänta in hästens lösningar istället. Svår balansgång!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se