Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 25 april 2014

Hoppsan Emelie!

Av irmelin - 25 april 2014 21:28

Trodde jag hade skrivit att jag red fröken Emelie i onsdags men icke. Sitter alltid upp med frågan "hur kan jag hjälpa dig idag? " och Emelie berättade att hon behövde hjälp med att lägga vikten mer på bakdelen och lösgöra bogarna för att hitta balansen. Så vi arbetade mycket enkelt på volt, följa balansen in och ut samt göra noggranna travuppgångar.

Emelie gör framsteg hela tiden ihop med sin Elisabeth, hon har fått bättre framåtbjudning men har lite egna funderingar på om det är långsam skritt eller lite oengagerad trav man menar. Kul att hon kommer med egna förslag iaf och försöker lösa uppgiften och behålla balansen.

Hon är ju så vansinnigt söt! Ser mer ut som en sportponny än ett kallblod. Världens myshumör dessutom ?

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

26 april 2014 07:25

Supersöt

http://walkyria.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se