Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 17 april 2014

Galopp!

Av irmelin - 17 april 2014 14:59

Kom på att jag glömt skriva om onsdagens ridpass. Det är fullt upp med städning och bakning inför påskhelgen när vi får besök av min familj samt håller påskmiddag här!

Passet gick hur som helst riktigt bra. Värmde upp på stora volten med två mindre volter inuti. Red dubbelvolt med sluta ut mot spåret och fick fin trav i våra uppgångar. Även traven i höger varv börjar ha kvalitet i några steg, hon har fått bättre teknik men behöver styrka.

Av någon konstig anledning hade jag blivit så sugen på att testa galoppen innan Pila for iväg. Givetvis var jag skitnervös när det skulle till och det var sannerligen inte enligt skolboken, men galopp blev det! Några språng fick hon testa innan bröt av o berömde. Hon hade nog inte så svårt att fatta heller och takten hade hon så där har vi något att bygga på. Det klurigaste kommer alltid vara att få henne lugn efteråt. Det börjar iallafall ge sig efter traven så då ska vi väl lyckas efter galopp också kan man tro.

Saknade hästen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se