Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 12 april 2014

Pilat

Av irmelin - 12 april 2014 12:36

Idag har Pila fått bjuda både på lite NH med Torbjörn och tagit ett kortare ridpass med mig. Jag fortsatte med att undersöka böjningen för innerskänkel och vibration i kedjan. Det släppte faktiskt bättre i det svårare högervarvet än sist och både hon och jag blir bättre på den signalen. Funderade och testade lite kring traven i höger varv också. Har med lite inspiration kommit fram till att hon måste börja hitta sin egen lösning på hur hon ska samordna kroppen. Jag ger henne de bästa förutsättningarna som jag kan och när vi kommer till det läget att hon blir smått stressad ligger jag kvar i att be henne om trav ihop med att jag lösgör. Det viktigaste är att jag inte sätter större press utan bara väntar in henne. Detta ledde till att hon idag började testa sig fram genom skolorna för att kunna svara på min önskan. Just det jag ville! Och när hon självmant gick mot en sluta som underlättade böjningen släppte det några steg. Riktigt spännande :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

johan

15 april 2014 15:19

Javisst :P (opartisk)

irmelin

16 april 2014 18:57

Självklart mycket opartisk ;-)

 
Ingen bild

johanna

15 april 2014 15:20

Från johanna var förra kommentaren inte johan!

irmelin

16 april 2014 18:56

Haha nä nån "häst-Johan" kände jag ju inte ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se