Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 30 mars 2014

Karin-träning

Av irmelin - 30 mars 2014 16:59

Jag har noll energi för att skriva om dagens träning just nu så det får faktiskt vänta. Det var kort sagt ett väldigt intressant pass, inte för att vi uträttade stordåd men vi fick flera bra redskap att utvecklas genom. Det mest påtagliga var dock att jag hittade en mental bubbla där bara jag och Pila existerade. Det krävdes då hon till en början var småstressad och spejade, precis som jag innan jag fann rätt. Det var en sån meditativ känsla och den nådde sitt klimax i traven i vänster varv. Vi fokuserade så mycket tillsammans att jag inte kunde prata och det tog så mycket energi från mig att det tog en lång stund innan jag kom ut det tillståndet.

Det pratades en del om frustration och kanske i viss mån besvikelse som följd. Det är ju lätt hänt att känna så till och från. I bilen på väg hem kom jag dock fram till att sen i höstas har jag kommit närmare ett läge där jag har plockat bort de två uttrycken ur mitt ordförråd inom hästträning. Jag kan bara begära att både jag och hästen ska vara här och nu och utgå från den känslan. Det medför att vi båda alltid känner att vi lyckas och det är det som för oss framåt!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

30 mars 2014 18:47

Jag känner igen den där "bubblan" när bara du & häst existerar, fokuserar.

http://walkyria.blogg.se

irmelin

30 mars 2014 19:07

Den känslan är magisk, man blir helt uppfylld och nästan tagen efteråt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se