Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 22 mars 2014

Körträning

Av irmelin - 22 mars 2014 16:54

Vilken givande middagsstund vi hade idag när Pila var på körträning för Pelle Karlsson hemma på ridbanan! Pelle är en fantastisk hästmänniska utifrån det lilla jag sett och pratat med honom. Allt ska gå lugnt tillväga och han vill inte bråka med hästarna på något sätt. Jag har full respekt för honom och hans oändliga erfarenhet och kunskap.

Pelle hade sett en ridfilm på mig och Pila och idag fick jag stort beröm för mycket trevlig ridning. Jag växte väl minst en meter!

Och Pila och Torbjörn skötte sig så himla bra idag, jättekul att se!! Pelle tog till en något annorlunda träningsmetod, underbart med människor som tänker utanför rutan. Pila behöver hitta ett mönster där hon lär sig att slappna av och ärligt sänka huvudet i och omkring linorna. Därför fick jag den fina uppgiften att locka och mata henne med hö medan hon stod och även startade mellan linorna. Resultatet blev klockrent, Pila slappnade av och skrittade iväg helt avspänt. Nu ska vi bara fortsätta med denna fina träning så att Torbjörn kan sköta det själv.

Grimman satt ju rätt okej. Nu ska vi göra en i riktigt rep också!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se