Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 2 mars 2014

Trägen vinner

Av irmelin - 2 mars 2014 18:49

Fröken Maja har ju varit lite misstänksam mot trappan till uteburen och inte hoppat ut självmant. Idag lurade jag henne medan jag och Jacob var ute och fixade lite och kunde hålla koll på dem. När Humle hoppat ut bar jag ut Maja och barrikaderade sen öppningen en stund. Då blev Maja tvungen att hoppa upp och ner flera gånger när hon tänkte gå tillbaka in till tryggheten. Jag anar att hon mest varit inne tidigare för hon stampade en del i början. Lite senare såg jag iallafall att hon hoppat ut alldeles själv efter att jag öppnat för dem igen. Äntligen!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

3 mars 2014 08:10

Har ju "alltid" haft kallblod så det är klart man saknar dom & kan man ha 1 av varje så är ju det fantastiskt, det bästa ur två världar :)

http://walkyria.blogg.se

irmelin

3 mars 2014 16:16

Perfekt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se