Irmelin - den starka

Alla inlägg under januari 2014

Av irmelin - 1 januari 2014 07:43

Lite för tidigt för god morgon, nöjer mig med morgon. Lisen vaknade vid fem med full blöja och det var bara att kliva upp....efter knappt fyra timmars sömn.

Nåväl, vi hade ett trevligt firande med min mans familj. God mat, inga vinster på bingolotto, söta barn och en bra hårdag. Väckte Jacob strax innan tolvslaget så att han fick se raketerna och så att vi kunde åka hem direkt. Lisen hade nog tjuvlyssnat för hon vaknade som på given signal strax efter.

Jag har haft en härlig sista tid på året, familjemys nere i Västergötland, Lisen och Jacob som utvecklas för var dag som går, kaninkel, ridning och allmänt välmående med mina nära.

Nu stundar det nya året med mycket roligheter på tablån. Under våren blir det kvalitetstid med barnen, fokus på ridning, arrangemang av träningsdagar, promenader så att jag blir lite smalare igen och framåt sommaren blir det återigen jobb. Nu har jag gjort mitt på barnafödesfronten. Om allt går som planerat bygger vi trädäck i sommar och då åker jag och barnen till mina föräldrar så länge. Ur vägen :-) I slutet av juli är det den allra första Hästfestivalen med akademisk ridkonst och dit ska jag med vänner. Höjdpunkt! Vid höststarten börjar Lisen på förskolan, stora tjejen. Sen gäller det att få alla rutiner att klaffa så att alla är nöjda och glada med tillvaron. När man minst anar det är det snipp, snapp, snut så var även år 2014 slut!

ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se