Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 5 januari 2014

Kaninsläpp

Av irmelin - 5 januari 2014 15:33

Det här ihopsläppet av kaninerna går inte lika lätt som för Humle och Molly. Pimpim är det lite mera ruter i och när jag lät Humle träffa henne här om dagen jagade hon runt på honom, smånafsade och juckade. Helt normalt kaninbeteende med andra ord. De ska få träffas imorgon igen en sväng och sen är planen att byta plats på dem i boxen så de vänjer sig vid varandras dofter. Vid det riktiga ihopsläppet får de åka bil tillsammans i transportburen och sen släppas ut i rengjord box.

Idag har jag donat lite på buren hemma, satte in en till skiva för att mota bort vind och kyla. Satte dessutom plastmatta på dörrarna för att snön inte ska bilda en iskant som gör det svårt att öppna. Det är lätt hänt att man bygger buren med tanke på optimala väderförhållanden och inte tänker till på detaljer.

Vi får väl se när ninerna får komma hem. ..nog saknar jag dem iallafall!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se