Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 7 december 2013

Pimpim

Av irmelin - 7 december 2013 20:50

Efter många långa funderingar beslöt jag mig för att fortsätta på namn från växtriket och fastnade för Pimpernel. Tydligen finns det både Scarlet och Blue Pimpernel men med tanke på lillninens blå ögon var valet självklart. Från säljarens kennel tog jag så namnet Zirro och fick slutligen Zirros Blue Pimpernel, kort och gott Pimpim!

Pimpims svarta mamma heter Rufsa och gulvita pappa Piggelin, kan vara kul att komma ihåg.

Pimpim tyckte såklart att det var lite läskigt att flytta, hon halvkröp från transportburen och satte sig mellan tunneln och huset. Humle skuttade nyfiken fram och tillbaka ett par vändor innan han ledsnade och började käka på sina färska pinnar. Humle älskar pinnar! Han var dessutom så söt när jag kom för han verkade uppskattade sin mattes besök och kom fram och ville bli klappad.

Imorgon tänkte jag och Jacob åka dit, ge dem frukost och ta med pulkan :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se