Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 29 november 2013

Nya gardiner

Av irmelin - 29 november 2013 10:38

Jag har precis beställt en ny gardinkappa på Jotex. De har hundra kroners rabatt och fri frakt om man beställer över 200 kr och det var ju inte så svårt! Så nu fick jag ett till syprojekt...fast det här är ju bara fållning i kanterna åtminstone :)

SNÖFLINGA kappmetervara


Jag och Jacob har börjat adventspynta och har satt upp ljusstakarna i fönstren, mysigt minsann!


Mindre roligt var det när Humle smet ut ur buren här på förmiddagen när vi skulle slänga in nya kvistar till ninisarna. Han skuttade lugnt bort till komposten, gömde sig litegrann i buskarna och medan jag sprang och hämtade reseburen för att fånga honom, kände han på hur det är att vara fri. När buren kom fram var han i alla fall snäll och kom fram och nosade på den, då passade jag på att snabbt skuffa in honom. Lite mot hans vilja kan man tro men jag kände att det kanske var enda chansen jag fick. Hjärtat i halsgropen men det slutade ju väl. Buskanin!


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se