Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 27 november 2013

Diagonalslutor

Av irmelin - 27 november 2013 16:47

Vi fick ju i uppgift att sätta diagonalslutorna och idag kom det i vänster varv. Jag lekte lite med att till och med ställa mig lite som i longen och be henne ta med ytter bak. Pila fixade det också! I det svåra höger varvet fick vi en mycket bättre sluta på spåret med lite djupare sökning samt ökat tempo så att hon kan svinga in ordentligt. Lyckades få detta genom ett hörn också, det kom nog vara ett sätt att närma oss diagonalsluta på i detta varvet.

Tränade böjd rakt fram på fritt spår och var ganska nöjd med resultatet. Lekte med öppna på volt med lite böjning och det gick väldigt bra faktiskt. Lät henne göra många övergångar på longen mellan halt-skritt-trav. I halten kom jag på att jag kunde be om ryggning för att bidra till samling, detta utvecklade vi snabbt till att bara flytta tyngdpunkten bakåt och ta med nigningen fram i skritt. Rätt coolt tycker jag!

FinPila!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se