Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 21 november 2013

Emelie

Av irmelin - 21 november 2013 13:35

Elisabeth lånade ut sin fina Emelie idag och jag red både en sväng på banan och upp på en vall där vi joggade. Emelie har svårt med böjningen åt vänster och idag testade jag att ställa utåt, ställa rak och sen försiktigt åt vänster utan att bogen trillade ut. Ett ganska bra sätt visade det sig. Jag gjorde lika med Pila i början av hennes utbildning när hon absolut inte kunde böja sig.

Emelie får också göra travuppgångar. Hon har lätt för att komma igång men vill gärna skjuta på istället för att vinkla bakbenen. Det vanliga med andra ord. Hon gjorde ett par trevliga uppgångar även om hon i nuläget blir lite för hög och kort. I vänster varv fick jag lägga henne i en svag öppna för att hålla bogen på plats.

Det är ett spännande men långsamt arbete att såhär i början jobba med böjning och sökning. Man får hela tiden känna efter var tyngdpunkten ligger. Lite som att bära ett okokt ägg på en sked med munnen :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se