Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2013

Bus-Pila

Av irmelin - 29 oktober 2013 13:06

Jag och Pila tränade från marken idag och mitt fokus låg i att hitta det som motiverar henne. Pila gillar ju att trava så det fick hon göra mellan var skrittövning.

Testade att växla mellan skolorna på medellinjen idag ocj utnyttjade vänster öppna till den svåra höger slutan. Tillät henne att tvära en del för att få med ytter bak och det gick riktigt bra.

Det är riktigt kul att äntligen ha en så pass bra trav att vi kan börja göra övningar i den. Ur hennes sökning och böjning kunde jag idag lägga till öppnatendens på volt i trav. Jag befinner mig alltså i longe-position och pekar lätt med spöet mot innerbak som då rör sig mer mot tyngdpunkten. Coolt att från sidan se hur hon vinklar benet bättre och sänker inner höft. Det jobbet gillade hon och började ruska med huvudet som en del hästar gör när de är fulla i bus.

När vi saktat av ställde jag mig och masserade hennes mankam lite bryskt som om en häst hade stått och gett små behagliga busnyp- då kom glittret i ögonen fram. Vilja, intresse, motivation och glädje- just det jag letade efter. Pila har bus i sig!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se