Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2013

Ruskigt

Av irmelin - 22 oktober 2013 21:09

Riktigt ruskväder idag när jag och Pila tog ett pass på banan, regnigt och dåligt underlag på nedre delen. Sånt gör att man får använda sig av bättre styrning för att hålla sig på ett bestämt område, inte så dumt egentligen alltså.
Pila fick hackamoret idag och det var lite svårare att lösgöra henne men hon kändes heller inte tung i handen som hon kan försöka med när hon inte riktigt orkar bära upp sig. Bett avslöjar alltså lite mer. ..
Ändå var jag nöjd med ridningen, red carre' med volt i hörnen, nogrann med att hon skulle följa drm planerade volten. Växlade med öppnor på sidorna, hade lite svårt i höger varvet där bogen ville trilla in.
Tog några stegs sluta på rakt spår, inga problem och fick även fin samling. Gjorde ett par uppgångar till trav och upplevde två riktigt fina, en i vart varv så direkt efter blev det lång tygel och frust!
Dagens reflektion är över hur relativt snabbt man kan arbeta fram en ok böjning hos en häst som mest hävt sig fram över bogarna och som knappt varit böjligt alls åt ena hållet. Jobbet från marken är guld värt som grund och gör det mycket lättare uppsuttet sen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se