Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 25 september 2013

Ihopsläpp!

Av irmelin - 25 september 2013 19:51

Eftersom det blev en frostnatt bestämde jag mig för att släppa ihop kaninerna idag istället för till helgen som planerat. Känns lite bättre för hjärtat att de har varandra när det blir kallt och att Molly kan komma upp i huset ovan mark.

Jag förberedde med att göra en ny hage och medan ninisarna fick bekanta sig där gjorde vi om inredningen i huset och i utedelen. Satte in en hylla med ett till bohus samt flyttade höhäcken, blev riktigt bra även om Humle nog kände sig smått förvirrad. Fast det var ju det som var meningen. Bytte även allt spån, halm och hö.

Än så länge verkar allt lugnt i buren, inget bråk utan de har både suttit tillsammans och var för sig i lugn och ro. Såg dem gnida sina kinder/hakor mot varann så någon form av revirmarkering pågår iallafall. Känns som att Molly är på topp och det är logiskt inom djur världen.

Blir intressant att se hur de fixat natten...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se