Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 17 september 2013

EsSet

Av irmelin - 17 september 2013 21:03

Dagens dagboksinlägg om ridpasset, bra som reflektion och att kunna gå tillbaka till.

Arbete vid hand med skolorna, växlade öppna-böjd rakt fram-sluta. Fick bättre kvalitet i öppna med mindre böjning och hon försöker samordna kroppen i sluta.

Uppsuttet är det nu så kul att kunna börja leka med skolor och övningar. Växlade skolorna som i avsuttet, vidare till S:et som Karin gav mig. Höger öppna lite svårt då Pila inte helt rundar sig. Samlingen var betydligt bättre idag och vi fick flera fina steg. Hon frustade avspänt flera gånger under mönstret, nyttig med andra ord.

Travade mer idag, först uppgångar och sen på en åtta. När det blev spring saktade vi av och jag försökte bara hitta läget där hon ville följa med min hand nedåt-framåt. Fick ett par steg där hon inte kortade av överlinjen utan började svinga ryggen. Kul att det iallafall börjar gå att trava lite mer utifrån den ridning jag kräver av henne. Känner att hon ligger precis på gränsen till att förstå att jag bara vill ha avslappning även i traven.

Jag var noga med att låta henne följa min hand mjukt framåt efter några stegs samling. Inte bara släppa som eftergift utanfortsätta ha en kontakt som hon kan lite på. Medveten utveckling för min egen del.

På hemmaplan är Pila mycket lugnare, mjuka steg och sving i ryggen, betydligt lättare att få kontakt med och hitta följsamhet. Dessutom så pampig när hon ger kvalitet!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se