Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2013

På rätt väg

Av irmelin - 29 augusti 2013 13:32

Igår var jag redo att kasta in handduken, Pila hörde drakar i buskarna och sen var det kört att rida något mer. Idag gick det däremot mycket bättre!

Vi fortsätter med inlärning av öppna och sluta. Det är som jag och Anette diskuterade, i början ser det inte vackert ut men bara hästen tar hjälpen ger man eftergift och beröm. Vi tog även några travuppgångar och sista försöket i höger varv blev riktigt bra. Jag kunde lösgöra henne ut det korta höga läget och försiktigt släppa fram handen ihop med sätet och då kom traven med sökning.

Båda passen har ridits på kimblewick och det är tredje kallblodet som fungerar klockrent på bettet. Pila var lätt i handen och varken gick undan eller lade sig på det. Fortsätter med det ihop med kapson ett tag!

Dock var vi nere på knä idag när hon snubblade till, fast vi var uppe lika fort igen och jag satt kvar utan problem :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se