Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2013

Första travupptagningarna

Av irmelin - 20 augusti 2013 11:45

Ack så nöjd jag blev med det nya nackstycket, lagom långt och dessutom snyggt!

Idag tog vi bara lite kort från marken. Pila ansträngde sig fint i öppnan och gjorde lite för mycket i slutan så där fick vi gå tillbaka till grunden och bara be om lite.

Uppsuttet är jag riktigt nöjd! Ställningen var mycket bättre i vänster än sist och hon lyssnade ännu bättre på en lugn takt där hon stundtals börjar svinga ordentligt. I öppnan är det som att balansera på en tunnn tråd, det är så llätt att be om för mycket så att hon går in i spänning. Bad om sluta för egentligen första gången och hon reagerar rätt även om hon blir stressad, spänd och gärna tvärar. Men bara hon reagerar så finns det något att bygga på.

Det blev även travuppgångar på slutet och det positiva är att hon inte slänger sig iväg i trav. Dock låser hon ryggen totalt och skjuter upp huvudet. Det allra sista försöket i höger varv började hon sänka och släppa loss någon centimeter och det var ju jätteduktigt! Mitt fokus kommer ligga på att smyga fram ur en bra sökning-böjning och någon gång fortsätta ett par steg extra för att se om hon kan slappna av något. Hon kommer inte på något sätt få springa iväg i trav med huvudet upp för det skadar mer än bygger.

Fortsättning i morgon!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se