Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2013

Uppladdning

Av irmelin - 18 augusti 2013 11:09

Den 15 september har jag anordnat en clinic för duktiga Karin, vi kommer hålla till i ridhuset i Grangärde och snälla snälla Torbjörn låter mig låna Pila. Det ska bli så vansinnigt kul att få vara med och rida ocj inte bara sitta och titta på som det blivit ett tag nu.

Inför clinics med Goliath satte jag väldigt stor press på mig, som att jag ville ha resultat att visa upp snarare än att komma dit för att faktiskt få hjälp. Kanske för att detvar en så stor tränare som jag red för. Nu känns det bättre och att jag verkligen ska träna för att få nya verktyg att jobba med - utan press.

Jag har dock en tanke att inför clinicen ha en öppna och en sluta som går att arbeta med, både från marken och uppsuttet. Jag vill även ha travuppgångar på båda visen samt något steg mot samling i skritten, vilket hänger ihop.

Eftersom jag rider två pass i veckan kommer jag arbeta från marken tio minuter- en kvart och sen uppsuttet. Inget slöåkandeh heller utan aktiv ridning med variation på fem- tio steg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se