Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 14 juli 2013

En bit av paradiset

Av irmelin - 14 juli 2013 11:35

Igår for jag och Lisen ut i skogen och just när jag började fundera på om vi var vilse så öppnade sig naturen vid en liten sjö med rara små gårdar omkring. Där ute bodde Ann-Marie och hennes kallblod Svingen som jag skulle få provrida. Svingen har fått en barbackapad som jag skulle kunna tänka mig att investera i när min hemmabyggda ger upp. Paden var verkligen skön och gav bra stöd, köpt på Taur.se. Rekommenderas!

Svingen ställde upp som en äkta gentlemanoch bjöd på alla gångarter samt skolorna. Det var riktigt kul att få rida ett kallblod som är betydligt mer välskolat än de andra jag suttit på. Han hade en stabilare ram, fin sökning och trevliga gångarter. De svårigheter jag stötte på i den enkla ridning vi gjorde var ett svagare bakben, tendenseer till att lägga sig i kapsonen och lite svår att kvicka upp baktill.

Traven var riktigt härlig, det märktes att A lagt ner mycket jobb på den. Efter att ha åkt med en bit i en stor trav hittade jag ett lite lugnare tempo. I galoppen lutade vi båda ganska friskt innåt, jag har ju sämre balans än tidigare och dessutom inga muskler att hålla emot med. Fick foton av snälla Ann-Marie efteråt och jag har en del att jobba på sitsmässigt...räta upp överlivet, sitta på trekanten och inte på rumpan....bland annat:-) Om jag ska ge mig själv beröm så får det vara för att jag själv uppmärksammade när jag tog handen bakåt, vilket jag inte får. Kunskap ger medvetenhet och chansen att förändra.

Jag är så himla glad över att få komma ut och testa nya hästar, lär mig massor!

Ni får se både de bättre och de sämre bilderna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se