Irmelin - den starka

Alla inlägg under juni 2013

Av irmelin - 4 juni 2013 11:20

Pila imponerar som vanligt! Eftersom hon nu sätter framåt-nedåt så fint får jag börja placera henne lite högre för att hon ska kunna bära sig själv bättre. Flytta in och ut på volten är inga kymmer och idag tog hon även böjd rakt fram på ett trevligt sätt. Vänster öppna är lite lurig då hon inte riktigt vill flytta in bogen. Krävs att jag bromsar upp lite och ber henne flytta innerbak närmare tyngdpunkten.

Pila blir även mer och mer lätt att påverka på longen där jag kan be om bättre böjning. Hon är otroligt känslig för min blick och var jag lägger min energi. Kunde få ner hennes skritttempo bara genom att andas ut och be om böjning. Fascinerande! Traven är heller inte fy skam med tanke på utbildningsläget. I höger har hon bättre sökning så jag lägger till böjningen. I vänster får vi leta sökning än så länge och leva med att hon rakställer sig i nuläget.

Så till felandet - från min sida givetvis. Jag ber om sluta genom att peka med spöet framför bogen. Funkar inte direkt så idag tänkte jag utgå från en tydligare böjd rakt fram. Höjde spöet till sadelgjordsläget, nära bogkanten, men råkade hålla kvar signalen lite för länge...och vips så svarade Pila med att föra ut bakdelen. Aha!! Än en gång handlar det om att hitta signalen och göra sig förstådd. Gjorde lika i andra varvet och fick slutan även där.

Avslutade med böjning på serpentin bara föratt stretcha ut och avsluta med något bekant.

Idag hade jag dessutom med mig Lisen i vagnen. Visste inte hur Pila skulle reagera men hon brydde sig inte det minsta om att hon fick gå långsamt och vänta medan jag parkerade.

ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se