Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 21 maj 2013

Fina Pila!

Av irmelin - 21 maj 2013 10:58

Idag har jag fått en hel timme själv ute i stallet! Pila kom direkt i hagen och hade inget emot att bli lite ompysslad och aktiverad.

Eftersom det var ett bra tag sen vi tränade var det intressant att se vad hon kom ihåg sen sist. Nedåt-framåt var inga problem varken stillastående eller i skritt. Böjningen var lite si och så men emellanåt bar hon upp innerbogen ordentligt och trampade under med innerbak.

Pila har ju lite bråttom med mycket påskjut så det är en balansgång att få henne att lugna takten och samtidigt ge henne så pass mycket utrymme framåt att hon inte förböjer sig och trillar på ytterbog. Det blev allt bättre i vintras när hon slappnade av så jag lade inte så mycket energi på att pilla med det nu.

I öppnan är det samma svårigheter, lugna tempot så att hon inte förböjer sig utan verkligen flyttar med ytterbogen. Slutan hade vi ju precis börjat med sist och där är vi i princip tillbaka på noll. I vänsterslutan får jag bättre reaktion men det är bara att jobba vidare.

Pila är väldigt duktig i longen, flyttar undan bogen vid varvbyten och söker sig nedåt-framåt. Böjningen gick att påverka rätt ok och hon lyssnade jättebra på min energi både nedåt och uppåt. I traven överraskade hon mig rejält med att ta en riktigt lugn takt och sakta av när jag bad henne. Tog bara några steg med stöd av hörnet mot staketet.

Nöjd med tjejen och hon med sig själv!

Hon har en rätt snygg kille i hagen också. .. :-) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se