Irmelin - den starka

Alla inlägg under april 2013

Av irmelin - 4 april 2013 10:06

ANNONS
Av irmelin - 2 april 2013 20:20

I eftermiddag fick Humle äntligen pröva sin utebur för första gången. Lockas ut på rampen med godis var ju alldeles för farligt så matte fick bära ut honom och då blev det liv i luckan. Tjo vad mycket spring i benen jag hade! Efter ett tags skutt och span lyfte matte upp mig längst upp på rampen så att jag fick skutta in i huset igen inför natten.


Ja kaniner är ju tydligen höjdrädda så vi får väl se hur lång tid det tar innan han törs skutta ut själv. Han växer iaf så det knakar så han ska nog snart fixa det på egen hand. Att skutta direkt på fyrkantsnätet är ju heller inte någon höjdare och jag väntar ivrigt på att tjälen ska släppa ur jorden så att vi kan flytta buren på plats. Måste gräva upp ett par buskar som ska omplaceras och sen kommer bli blanda jord och sand som ska ligga ovanpå nätet så att Humle har ett bra underlag att gå på. Dock rymningssäkert :)         


På väg hem från jobbet idag fick förresten Pila sig en påhälsning i hagen! Hon såg såhär glad ut när jag kom.....


 


Men det var hennes hagkompis hon var sur mot och inte mig, så snart fick jag gosa lite med henne i alla fall :)


 
  

ANNONS
Av irmelin - 2 april 2013 10:03

...om ni inte vet vad ni ska köpa till mig i 30 års present så önskar jag mig en hackamore/kapson från www.kapson.se! http://kapson.se/gallery_53.html Ett svart, rostfritt i storlek full. Jag skulle bli MER än glad om jag fick ett sånt :)

Av irmelin - 2 april 2013 09:27

På grund av ett litet missöde med bildtexter har man chansen att läsa en artikel direkt på nätet om unghästens inridning utifrån ett NH/akademiskt synsätt! Tänk om alla hästar fick en sån här bra start på sin inridning.


http://www.hastfocus.se/index.php/component/k2/item/282-ladda-ner-artikel

Allmänt · Häst · NH
Av irmelin - 1 april 2013 19:09

Underbart rolig dag på Källvikens gård i Falun! Fint ridhus, gamla och nya bekantskaper med ett gemensamt intresse, vackra hästar och kvalitetstid med min Anette.


                 


Nu är jag ofattbart ridsugen!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se