Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 22 april 2013

Födelsedagsbeställning

Av irmelin - 22 april 2013 10:24

Jag har precis skickat iväg en liten beställning! Fick bland annat pengar i present och bestämde mig för att äntligen lägga en slant på DVDn Long Reining som jag suktat efter i några år. Tog även med Perry Woods "Bombsäker häst", båda beställda från www.gryning.nu. Någon som har sett dvdn eller läst boken? Jag fick låna filmen av en gammal stallkompis för fem-sex år sedan och kommer ihåg att jag tyckte väldigt bra om den. Dessutom har jag ju kikat på korta klipp från filmen via nätet, men det blir ju betydligt lättare att lära sig något vettigt om man kan ha hela filmen och dessutom gå tillbaka till den när man stöter på problem. Long reining är verkligen superkul att hålla på med både för ryttare och häst, inte minst nyttig träning!


Google-bilder

I juli hålls en kurs i ämnet för Moa från Gryning i Svärdsjö...den tänkte jag försöka åka på! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se