Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 19 april 2013

Pigg å glad, tack å lov!

Av irmelin - 19 april 2013 10:20

När vi åkte hem från Västerås i onsdags kväll blev lillprinsen allt mer trött och dåsig. Kände att han var rejält varm och när vi kom hem hade han såklart över 39 graders feber....skrutten! Hade honom hemma igår och det stående uttrycket för dagen var "bära, bära". Jo tack, sa mamman med foglossning, men vad gör man inte för sin lilla raring. Vi överlevde nästan dagen i varje fall och när pappan kom hem började prinsen pigga på sig och kunde skratta och le igen. Pappan var också väldigt rar när han kom hem, han hade med sig en förskotts-blombukett som jag blev jätteglad för!


Idag har lille J fortfarande feber men är igång och leker utan att jag måste bära. Min familj kommer ju dessutom ikväll så det var allt för väl att han blev pigg igen, hade varit kämpigt för honom annars. Nu ska jag ta ett städsvep på toaletterna, har faktiskt varit duktig och vilat mig i soffan här ett tag. Känns att TENS-behandlingen på bäckenmusklerna igår kväll gjorde gott, är lite mer fit for fight igen.


Ser fram emot att få njuta av helgen!Lånad bild.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se