Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 15 april 2013

Manager

Av irmelin - 15 april 2013 09:27

Jag har tydligen fått en ny titel, manager! Kan man inte rida själv så kan man alltid se till att andra kan träffas och utvecklas tillsammans. På FB har jag startat gruppen NH-AR i Ludvika för att alla som brinner för samma sak ska kunna inspirera och ge varann tips. Vår utflykt till AR-clinicen i Lövåsen igår var en del av detta skulle man kunna säga.


Christofer Dahlgren var som vanligt engagerad och pedagogisk, vi som satt på läktaren fick många tillfällen att ställa frågor och under teoripasset fick vi matnyttiga tips att ta med oss hem. Ekipagen under dagen hade kommit olika långt och mest fascinerades jag nog av den maffiga bruksnordisen "Lilleman" som med sin enorma kroppshydda visade upp en fantastisk samling. Här snackar vi hästkrafter!


Idag har jag vilodag. Ninisen har fått uppfräschning av buren och trots att han tog några glädjevarv i uteburen när jag tog ner honom dit så skuttade han snabbt upp i lådan igen. Det är lite ruggväder ute så jag förstår honom faktiskt. Snart ska jag ta mig i kragen och skriva en inköpslista inför helgens kalajs. Det är inte lätt att fylla 30 minsann... :)


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se