Irmelin - den starka

Alla inlägg under mars 2013

Av irmelin - 9 mars 2013 18:59

Idag har kroppen mått lite bättre! Det blir stor skillnad när man kan växla mellan att gå och sitta i den mängd man klarar av och inte behöver springa runt eller stå långa pass som det krävs på jobbet. Stödbältet hjälper säkert också till. Även om det värker i ljumskarna, småkrampar i låren och trycker ner mot bäckenet så är det hanterbart.

Det tråkigaste är att jag inte vet om jag klarar av att hålla på med Pila och stallsysslorna. I onsdags fick jag stå över när det satte igång...så vi får se. Nästa fredag blir det barnmorskan och beroende på nuläget får vi se vad jag kan få för hjälp.

ANNONS
Av irmelin - 7 mars 2013 20:08

Visst är det bra fånigt när man läser blogginlägg om hur gullig ens man eller barn är....men min man är faktiskt väldigt omtänksam och bra :) När jag åkte på, vad vi tror, foglossning igår så trollade han fram ett stödbälte åt mig och lät mig sen ta bilen till jobbet idag så att han och Jacob fick gå dit först och hämta bilen innan de kunde åka till Js dagis och sen vidare till Jonas jobb. Högst oplanerat for vi sen till Hedins efter jobbet idag och köpte hem brädor till kaninburen. Jonas kallar mig för "fröken omständig" och kommer med flera, betydligt bättre, lösningar för bygget och imorrn när han och Jacob är lediga ska de börja såga och snickra.


Små saker som betyder mycket...

ANNONS
Av irmelin - 4 mars 2013 15:57

Lite bättre kort efter redigering, men "bur"kort är inte det lättaste att få till. Dessutom inte när objekten gärna flyttar sig titt som tätt :)


Humle (Focus)


   


Fason, som jag hade tingat först

 


Mamma Micha med nästan hela kullen

 


Humle, till vänster, och Fason till höger.

   

Av irmelin - 4 mars 2013 07:23

Nu är min lille "Humle" bortplockad från till salu-sidan hos uppfödaren. Bara ett par veckor kvar sen får jag gosa kaninpäls :) Till helgen blir det burbygge, det är bara själva ramvirket kvar att inhandla. Tur att jag har en händig och noggrann man som kan det där med hur allt ska vara!


Bild lånad från uppfödaren (http://lovasensgard.dinstudio.se/diary_4.html):



Av irmelin - 3 mars 2013 20:24

I eftermiddag var vi och kikade på Lövåsens kaniner! Alla var så vansinnigt söta, och jag som haft stor beslutsångest mellan brorsorna Fason och Fokus kunde till sist bestämma mig. Slutligen blev det Fokus istället, han var lite mer speciell med mer vit teckningar och ett brunt och ett vitt öra. Jag ska fixa till fotona lite så ni slipper de röda ögonen, men så länge får ni kika på honom här.

Av irmelin - 2 mars 2013 21:24

Eftersom jag förstår hur oerhört intressant ni alla tycker det är med kaniner ;) kan jag dela med mig av en riktigt bra kaninsida: www.kaninmagazinet.se . Jag har nu lärt mig hur man gör leksaker av både hö och toalettrullar samt vilka växter jag ska gå och plocka här i sommar och höst för att kunna torka och ge till ninisen under vintern.


Imorrn ska vi åka en sväng till uppfödaren och titta på den utvalda!

Av irmelin - 2 mars 2013 19:53

Jag kan varmt rekommendera alla fruar att ta med sig barnet/barnen och åka iväg en vecka medan mannen stannar hemma och renoverar!! Jag och Jacob har haft en härlig vecka hos mina föräldrar medan Jonas har jobbat dygnet runt med hall och trapp. Resultatet blev urbra!


   


Sen var det väl inte mer än rätt att jag plockade ner julgardinerna, strök och satte upp lite fräscha vårvepor istället. Härligt att vara hemma!

Av irmelin - 1 mars 2013 14:39

Det är verkligen stor skillnad på vad kroppen orkar med om jag jämför graviditet 1 o 2. Nu har jag gått ungefär 6 månader och sist red jag väl så gott som för fullt vid den här tiden. Idag har jag sågat lite plankor en timme, promenerat lite och nu packat bilen - och kroppen är på väg att ge upp. Det värker rejält i nedre delen av ryggen, i ljumskarna och hela baksida lår. Höll knappt på att ta mig uppför trappan till sängen för att vila. Ligger här med en kudde under knävecken och tycker lite, lite synd om mig själv.

Så. Färdigklagat!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se