Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 27 mars 2013

Liten obstinat!

Av irmelin - 27 mars 2013 13:59

Hehe, han testar då minsann gränserna nu, den lille Humle! Idag när jag städade buren skuttade han fram för att kolla vad jag hade för mig och sen smakade han helt sonika på min tumme. Inte hårdhänt men ett litet nafs blev det. Stunden senare testade han även HH-tröjan. Jag föste iväg honom med handen båda gångerna, han ska ju inte få för sig att sånt där lönar sig heller! Fast han är ju riktigt charmig måste jag säga, kul att han har lite go' i sig och inte är en blygis längre. Han kurar gärna ihop sig mellan kantbrädan och min arm och sitter där så att jag kan klappa på honom.


Fick två bra lyftningar också helt utan krångel. Väl uppe i famnen blev det lite snacks och när han började tänka på refrängen fick han sitta kvar en liten stund till så att han var stilla innan jag lät honom skutta tillbaka in i buren.


Hämtade in en ny gren av sälg till honom, mycket intressant och gott. Men sen blev han så trött så han hoppade in i sitt lilla hus och slocknade :)


Ni har väl aldrig tröttnat på kaninbilder, va? I så fall gör ni det nog nu....


                                   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se