Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 17 mars 2013

Sol på ridbanan!

Av irmelin - 17 mars 2013 15:58

Vilket underbart väder! Någonstans måste ändå våren vara på gång när det är så här fint!


Jag har varit ute hos Elin, Anki och Max en sväng och försökt guida lite inom den akademiska ridkonsten. Minns själv hur otroligt förvirrande allt kändes i början, man skulle inte hålla för mycket i tygeln men ändå ha kontakt och man skulle vrida och vinkla kroppen på ett ovant sätt som ändå teoretiskt sett var logiskt. Jojo, det är inte lätt att lära om från början :) Elin och Max fick flytta in och ut på volt för enbart tyngdpunktsförflyttning, träna öppnan i två olika övningar, göra travuppgångar och slutligen testa på slutan. De är så härliga båda två och det är jättekul att få fler som är intresserade och som vill lära sig!


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

23 mars 2013 06:17

Söt pålle. Det finns ju många övningar & annat som man kan ge som verktyg till "vanliga ryttare" även om de inte vill "konvertera" :)

irmelin

25 mars 2013 14:23

Jag tror faktiskt de är på väg att sikta in sig på AR :) De kommer följa med på clinics framöver och kika på andra och vi vet ju alla hur det brukar sluta när man lyssnar på tränare med sund förnuft ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se