Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 16 mars 2013

Lite hästdoft

Av irmelin - 16 mars 2013 14:16

Här inne är det minsann kav lugnt! Det händer liksom inte så mycket spännande när man mest jobbar, kommer hem och går och lägger sig. Bäckensmärtor har satt stopp för mina Pila-kvällar och jag försöker vara kall och tänka att det är bättre att jag kommer igen snabbt efter förlossningen än att jag överanstränger mig innan.


I torsdags fick jag dock andas och prata häst när jag hälsade på Anette på Hellbackens gård. Hon red ett pass på banan med sin fina - om än hormonstinna - Arda och vi diskuterade främst hur man kan förbättra sin egen inverkan i öppna och travuppgångar. Kan man inte rida själv får man leva genom andra ;) Det kom även förbi en trevlig kvinna som bodde granne med stallet och som hade en kallblodsdam som hon var lite sugen på att pröva akademiskt med. JA, fler såna!!


Nu har jag genom lite gamla hästkontakter även fått tag på en eventuell tränare från Rättvik som kanske skulle kunna komma ut till oss här i Ludvika. Jag och Anette funderar dessutom på att dra ihop ett litet gäng och turas om att åka till varann för att rida tillsammans och ge feedback. Bara att kunna bolla idéer och tankar gör mycket för utvecklingen.


I morgon blir det också lite häst då jag ska ut till Elin och Max som precis börjat lära sig om den akademiska ridkonsten. Kul!


Fina Arda...


     


Idag har jag och Jacob förresten tagit oss en tur till Granngården i Smedjebacken. En väldigt kul affär tyckte Jacob. Med oss hem fick vi en liten borste, en borste att rengöra vattenflaskan med samt spån och fodret Carrier. Jonas håller i skrivande stund på att sätta fast nät i buren.....det närmar sig med stormsteg! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se