Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 31 januari 2013

Positiv feedback

Av irmelin - 31 januari 2013 14:58

På lite omvägar har jag fått positiv feedback från Pilas ägare, känns mer än bra. Eftersom den ridning jag håller på med är en bra bit från det man vanligen kanske ser är det väldigt skönt att veta att det man gör uppskattas. Håller tummar och tår för att jag får fortsätta utveckla den fina donnan. Vet att det är ett hästjobb (!) att utbilda en oskolad individ men åh vad härligt det är att se när det går framåt!


Har funderat vidare under dagen och kommit fram till ett par bra grejer. Då Pila behöver både en mental och fysisk uppvärmning innan hon slappnad av och kommer till jobb ska jag börja arbeta henne från marken en stund av passet. Därefter blir det uppsuttet med fokus på samma övningar som från marken.  I nuläget känns det som att sidförflyttningar och placering av kroppen är vad som får henne att slappna av och hitta sökning och böjning. Därför  tänker jag mig att lära in öppnan och använda den i olika varianter tillsammans med förflyttningar. Omformning på volt, serpentiner och åttvolter hamnar också på schemat för att växla mellan böjningar.


Spännande att utforska vilka vägar som passar tjejen bäst!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

31 januari 2013 17:22

Kul med positiv feed :)

http://walkyria.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se