Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2012

Ute i mörkret

Av irmelin - 23 oktober 2012 08:43

Jag och Jenny fick oss en riktigt härlig ridtur på en timma igår. Det blev konditionsträning upp i skogen på grusvägen. Det är så härligt att känna hästen skjuta på med full kraft framåt i trav... Goliath är så duktig då det bara är att länga tygeln och sköta sin egen balans så söker han sig nedåt-framåt och rullar på. Underbara häst, vad du värmer mitt hjärta!


Vi konstaterade dock att vi faktiskt verkligen såg fram emot att ta samma sträcka med en dämpande lager snö och sakta dalande snöflingor. Hoppas snön kommer snart ;)

 
ANNONS
 
Linda

Linda

25 oktober 2012 09:46

Okej, jag vet inte om den ser tajt ut när vi kör eftersom vi kör mycket nerför på bilderna, men en hand emellan skulle det visst vara och det hade vi när vi satte dit den :) Men jag har faktiskt tänkt kontakta någon som är riktigt kunnig på körning så får jag se vad denne säger :)

http://www.mittangsull.blogg.se

irmelin

26 oktober 2012 18:13

Bilder luras lätt :-) kul att du kommit igång med körningen ordentligt, jag längtar jag också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se