Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2012

Finbesök!

Av irmelin - 14 oktober 2012 20:59

I går kom så äntligen Anette och Arda till vårt stall. Det blev en tvåtimmars ritt ut i skogen med skritt pp slingriga skogsstigar och trav och galopp på Gröna stigen innan vi vände hemåt över Gammelgården. Råkade träffa på en jakthunf, men han skötte sig förträffligt och varken skällde eller jagade hästarna. Våra hästar är ju hundvana men att vi skulle träffa en helt lös vovve utan ägare var vi inte riktigt beredda på. Det satt heller inga skyltar om jakt uppe och vi höll oss på välbesökta promenadstråk så hela jakten var smått förvånande måste jag säga.


Jag och Anette hann prata om allt mellan himmel och jord, men vi måste helt klart rida ihop snart igen - två timmar räcker inte till när man hela tiden kommer på nya samtalsämnen!


       


Såhär såg det ut en annan dag när det skulle rastas barn och häst :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se