Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2012

Rullar fram

Av irmelin - 12 oktober 2012 12:51

Man skulle kunna tro att tiden har stått stilla, om man kikar in här på bloggen. Men jag kan lugnt försäkra er om att det är det minsta den gör! Men heltidsjobb, ettåring, hus, man och häst så finns det knappt några tidshål att fylla upp.


Till helgen ser programet ut som följer; verka häst ikväll, uteritt med bästa Anette som kommer med sin häst imorrn förmiddag, sen vidare till Fagersta för att träffa fina Karin med underverket Malte. På söndag ska det hämtas hö och sen tror jag maken ska hinna med någon slags aktivitet också.


På hemmaplan har det förhoppningsvis nyligen installerats nya vitvaror. De skulle komma vid halvtio men icke sa nicke, men så är det väl alltid med såna där nissar.


Annars...är det bra. Skulle vilja ta tag i körningen igen så att vi kan sätta Goliath för rockarden innan snön kommer. Det är tyvärr mest min tidsbrist som ställer till det hela. Nästa vecka kanske....


Bye for now. 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

13 oktober 2012 21:07

Det är mycket med livet!

http://walkyria.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se