Irmelin - den starka

Alla inlägg under september 2012

Av irmelin - 1 september 2012 13:15

Idag var sista dagen för våra hästar borta på betet och tiden var mogen för dem att flytta in i lösdriften i stallet bredvid. Det äldre paret som äger betet tog ett sorgligt farväl....hästarna har verkligen varit omtyckta! Som tur är kan ju paret gå och hälsa på dem när som helst eftersom det är så nära till stallet :)


Vid ihopsläppet märktes det tydligt att våra pojkar var som två parhästar, de sprang jämsides och undersökte sitt nya hem. Goliath nosade nyfiket på nya hagkompisen, en ettårig hingst men gjorde inget stor grej av det. Dippis däremot skulle nog försvara tvåmannaflocken och jagade undan lillkillen ett par gånger och gav honom även en känga eller två. Vi lämnade dem en kort stund för att fixa med hö och när vi kom tillbaka var trådarna av och lille Darius gick på andra sidan av staketet... Han var dock snäll att fånga in och gick motvilligt tillbaka till de två stora stygga pojkarna.


Medan vi fyllde hönäten passade Darius på att smita än en gång vid grinden där nedre tråden hängde halvöppnad. Som tur är finns det en liten "för-hage" där som han får gå i ett tag innan han bekantat sig med de nya herrarna. Fortsättning följer på hästrelationstemat.....


                             


De här två går i hagen på andra sidan staketet.


   


Snyggast i dag (enligt den mycket partiska ägarinnan)!


 

ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se