Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2012

Det händer inte mycket...

Av irmelin - 10 augusti 2012 11:44

...just nu av förklarliga skäl. Seldelarna har inte kommit med posten än, jag jobbar heltid och mannen har dragit upp sitt diskbråck igen. Att vara hemma och ta hand om en ettåring som ska lyftas, matas och bytas blöja på då är inte helt lätt. Vi pusslar så gott det går... 


I går satte jag Jacob i vagnen och tog med honom och hästen till ridvolten. Det märks att herr G inte tränats så mycket på senaste tiden, lite stel och okoncenterad. Men det var matte också för den delen så herrn ska inte beskyllas för något. En kvart uthärdade ettåringen och sen gav vi oss. Fick dock till två galopper och en riktigt trevlig skrittpiruett i svåra varvet där han verkligen förde runt sin ytterbog och klev under med ytterbak - vänster i detta fallet. En avvägning mellan att låta honom balansera sig på egen hand samtidigt som jag fick peppa honom med rösten och ta förhållningar på innertygeln.


Jag har gått och blivit sugen på en hubertusjakt som ska hållas i Aspeboda den 20 oktober. Det är lite folk med som jag känner och det verkar vara på en oerhört låg nivå som skulle passa oss. Underlaget verkade också lovande och med ett par boots på fram så borde vi klara det. Eventuellt kanske jag kan låna till mig ett par bakboots om det skulle behövas just för dagen.


Film från förra årets ritt:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se