Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 31 juli 2012

Shopping!

Av irmelin - 31 juli 2012 17:23

Idag har vi varit i storstan, åtminstone Borlänge och shoppat loss. Det blev ju inget Ullared eftersom makens rygg pajade så nu fick vi slösa pengar på närmare håll istället. Maken hittade för en gångs skull massor av tröjor för ett bra pris (det ÄR dyrare med killkläder), Jacob fick en sulky så vi slipper släpa med barnvagnen varje gång vi åker någonstans. Vi inhandlade även ettårspresenten som jag tror blir riktigt bra - ni får vänta och se tills på lördag :) Själv hittade jag ett par jeans på HM för 299 spänn, en blå skjorttunika som var modell snyggare på VM och ett vitt linne som man alltid tycks vara i behov av. Det bästa av allt var en svart höstjacka, North Bend, en sån som jag "alltid" velat ha :)


När vi ändå höll på blev det lite nätshopping när vi kom hem. Jag är i stort behov av en höst/regnjacka att rida i och jag har hittat en perfekt lite längre modell på Horze. Det var gratis frakt till och med idag så jag slängde med några reflexer också när vi ändå var i farten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se