Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 18 juli 2012

Firat!

Av irmelin - 18 juli 2012 09:33

Igår firade jag och maken vår 2 åriga bröllopsdag! Snälla svärföräldrarna tog hand om Jacob medan hans mamma och pappa åkte till "storstan" Borlänge och förlustade sig. Vi åt varsin stor tallrik med sushi på Sushi Lovers - riktigt gott även om Ludvikas egna sushibar är snäppet godare trots allt. Sen blev det biljardspel i två timmar...det var roligare än vad det gick bra för min del :) Avslutningsvis sjönk vi ner i biofåtöjerna framför Snowhite and the Huntsmen. Riktigt sevärd film må jag säga!


Vi fick en härlig kväll på tu man hand och möttes hemmavid klockan tolv av en son som precis råkat vakna till när svärmor drog av en nysning som hette duga :) Sonen somnade dock ganska snabbt igen och eftersom han blev kvar i vår säng så har jag för första gången på vääääldigt länge sovit hela natten. (Dock bara till klockan 6 när det var dags att gå upp till jobbet.)


Bäst på kvällen var kanske ändå ett magiskt litet mms som gav en tår i ögat.....   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se