Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 8 juli 2012

På vår väg...

Av irmelin - 8 juli 2012 12:46

...mot utveckling så har arbetet från marken hela tiden varit till stor nytta. Jag får en chans att se hur Goliath rör sig och han kan balansera sig utan att störas av mig på ryggen.


Här på morgonen hann jag ut en halvtimma och arbetade G med långa tyglar och repgrimman. Eftersom vi fortsätter försöka hitta den där yttersidan och gymnastisera ytterbog lade jag fokus på öppna på volt med tydligare tvärning med liten böjning. Det gick faktiskt riktigt bra måste jag säga. Vi jobbade även igenom sluta och förvänd sluta på volt där jag uppmärksammade hur ytterbogen följde med runt framåt på volten och inte snett utåt. När G är avslappnad flyter han fram helt korrekt i rörelsen, men uppstår minsta spänning kortar han av sin överlinje och likaså steget vilket förstör istället för att bygga upp.


Vi avslutade med travupptagningar där han emellanåt briljerar med sin maffighet. Med ännu mer styrka kommer han kunna minska på påskjutet och orka längre sträckor.


Har ni fler bra tankar och tips på övningar för att arbeta fram en stabil yttersida så tar jag tacksamt emot idéer!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se