Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 4 juli 2012

Förmiddagstur

Av irmelin - 4 juli 2012 11:29

Han var duktig idag, min lilla häst! Red till ridvolten på morgonen och tog ett rejält pass med fokus på balans. Det är så lätt att slarva men idag såg jag till att han verkligen balanserade upp sig och inte flöt iväg på yttersidan. Jobbade även med öppnor och slutor där jag förde honom för yttertygeln. Lite småmotigt i början men gick bättre och bättre så att vi fick ett flyt i det.


Han har svårt för att slappna av ordentligt när vi går in i en övning (det blir definitivt inte bättre av att piloten inte alltid vet vad hon gör) och då försämras gångarten och övningen sliter mer än vad den bygger. De tillfällen vi däremot får till det går han jättefint...får sikta mot fler såna tillfällen bara!


Traven var ganska frisk idag men efter svaga öppnor och slutor mjuknade han och kunde även samlas litegrann i en högre nedåt-framåt.


Gillar att det händer grejer varje pass och att jag själv förbättrar min ridning och min känsla! 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se