Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 13 juni 2012

Klättertur

Av irmelin - 13 juni 2012 11:59

I går kväll red jag och Elin ut med våra hästar på en nästan tvåtimmars upptäckar- och klättertur kring Golan och Kåsen. Det blev både uppför och nerför och en hel del lyfta på fötterna på små krokiga stigar. Vi hade riktigt roligt och hästarna bjöd på oväntat stora hopp över ett par bäckar som vi skulle över. Jag höll nära på att flyga av vid ett tillfälle! Goliath brukar mest kliva i vattnet men vid just den här bäcken som var så smal var det ganska gyttjigt dessutom så han tog helt sonika ett bautahopp som jag definitivt inte var beredd på. Höll på att skratta ihjäl mig efteråt eftersom mina fötter för två sekunder sen befunnit mig vid hästens öron och inte på det vanliga stället  


Det var faktiskt ett tag sen jag och Elin tog en tur ihop, vi har lyckats gå om varann i planering och under den tiden har unge herr Dippis lärt sig att gå först i ledet och till och med trivas med uppgiften. Det är så kul att se en unghäst utvecklas och få självförtroende!


När vi skulle hämta hästarna i hagen lyckades jag snabbt hiva upp mobilkameran för nere vid vattnet såg det ut såhär....


     


Min sjöhäst! För att slippa vada ut och hämta upp honom så skickade jag iväg Dippis och Elin upp mot grinden och då masade sig Goliath upp och galopperade iväg efter dem. Fiffigt!


Här är ett annat mobilfoto efter en ridtur när Goliath passade på att slänga sig ner och gnugga jord.


   


 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

13 juni 2012 17:21

Härliga bilder

http://walkyria.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se