Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 11 juni 2012

Kloka ord från Pat

Av irmelin - 11 juni 2012 19:23

http://hästutvecklare.se/2012/06/ar-du-nyfiken-pa-natural-horsemanship/ såg jag några bra tuben-klipp med Pat Parelli. Oavsett vad man tycker om den mannen så är det han säger i de här avsnitten väldigt logiskt. Me like!

 
ANNONS
 
Olivia

Olivia

12 juni 2012 22:36

Sv: Vad fint av dig! Det finns allt härliga människor...

Jag skulle nästan kunna skippa ridningen och helt köra från marken i all evighet för att jag tycker att det är så kul, fachinerande och intressant! En dröm är att kunna köra timmer och diverse saker med Arthur senare just för att jobba bredvid hästen och med hästen.

Jag har inte börjat med några träningar. Jag har en svacka i livet just nu och ekonomin har halverats pga ändrade familjeförhållanden så det blev lagt lite på is tyvärr. Taggen till allt är dock inte borta och livet riktar sig mestadels till hästarna just nu. Däremot har det stannat upp lite pga ork vilket man även märker i bloggen såklart. Jag längtar och planerar dock en comeback haha!

Jag har näsan i Katrin Wallbergs bok varje kväll och blir bara mer och mer faschinerad och inspirerad över det jag läser och jag försöker smått att testa även i praktiken trots att jag inte har någon hjälp av tränare. Så det kommer - men just nu som sagt, lite vilandes...

http://vivanolivia.blogg.se

irmelin

13 juni 2012 12:25

Svackor kommer och går, så är det bara...hoppas verkligen att det reder upp sig på bästa sätt!!


Visst är det fantastiskt att jobba hästen från marken :) Man får en helt annan kontakt än från hästryggen och det fina är ju att man kan använda sig av den kontakten när man sitter upp sen.

Jag gör på samma sätt som dig, läser och läser och sen testar jag mig fram. Jag tror inte hästen dör av det, även om det kanske går lite snabbare i uvecklingen om man har någon som visar en först. Huvudsaken är att både man själv och hästen har kul på vägen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se