Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 24 maj 2012

Svetten rinner

Av irmelin - 24 maj 2012 20:05

Men jag njuter av värmen! Jacob lider däremot av värmeutslag med massor av små röda knottror, ibland bättre och ibland värre. Så idag har han fått krypa runt i bara blöjan mest hela tiden och det har han inte klagat på. Kryper förresten, det gör han nu mest hela tiden. Helt plötsligt så lossnade det bara. Ibland måste det dock gå fort och då kommer det där söta hasandet fram. Hihi, han är ju söt hela han. Och han får bara mer och mer humor för var dag, lägger huvudet på sned och skrattar, sitter och blundar med flit när vi äter lunch....listan kan göras lång.


För en halvtimma sen kunde jag lägga ner prinsen i hans säng. Han fick lite extra hjälp med vaggning efter vällingen och sen sov han som en stock. I går kväll var han istället uppe till halvtio-tiden...mindre kul för då är det en trött son som bara vägrar sova. Fördelen är att han sover lite lite längre och vaknar pigg och glad i sin egen säng och inte i vår säng eftersom han haft svårt att somna om där vi halvsjusnåret.


Idag har vi förresten tagit premiärturen i cykelsitsen. Cykelhjälm är inte poppis alls men att sitta högt upp på en cykel var däremot riktigt skoj. Han kuttrade förtjust, viftade med benen så att hela cykeln gungade i farten och satt och kikade ned där cykelbanan susade förbi hans ögon. Perfekt att kunna dra omkring såhär när pappa har bilen till jobbet om dagarna.


Älskade prins!

 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

24 maj 2012 20:51

Vilken sötnos.

http://walkyria.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se