Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 24 maj 2012

Hovböld?

Av irmelin - 24 maj 2012 12:54

Kan Goliaths mystiska "skada" ha varit en ofarlig hovböld? Nu när jag var ute på lunchen och kollade över hästarna så fann jag en fick strax vid strålen på vänster fram. Den såg torr och fin ut men den fanns definitivt inte där igår. Allt tyder på hovböld och eftersom hästar tenderar att visa upp sina skador diagonalt skulle det därför inte vara helt otroligt med hovböld på vänster fram och ett kortare steg på höger bak. OM det nu bara var en hovböld skulle ingen vara lyckligare än jag!! I min värld är nämligen hovbölder oftast helt ofarligt.


Vi fortsätter med promenaderna ett par dagar och testar att skritta uppsuttet sen för att kolla rörelsemönstret. 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

24 maj 2012 14:32

Håller tummarna för en ofarlig hovböld som läker ut sig själv.

http://walkyria.blogg.se

irmelin

24 maj 2012 15:21

Jag med! Och ju mer jag tittar på det desto säkrare är jag på att det är en hovböld som sett "ljuset" :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se